Uw eigen villa op een landelijk erf: nieuwbouw die past als een jas

Alsof het hier altijd geweest is; zo oogt Noorderstaete. Een erf met zeven villa’s dat naadloos past aan de dijk en het water aan de Noordeindseweg, en aan de andere kant de sloten en de Noordersingel. Aan de zijde van de entree is een mooie doorkijk van oost naar west. Waar je ook kijkt, de polder is overal. Het woonerf heeft iets informeels, zoals een boerenerf, met her en der een gebouw: een huis, een schuur, een carport.

sfeerbeeld-2

Privé en collectief

Het ontwerp van de huizen is geïnspireerd door de bebouwing die zo kenmerkend is voor het dubbele polderlint: een heldere hoofdvorm met een overwegend lage goot. De woningen hebben een landelijke, traditionele uitstraling en allemaal hun eigen karakter. Ze staan op grote stukken eigen grond. De ene bewoner heeft hier misschien een grote moestuin. De ander heeft aan drie zijden van de woning een terras om elk moment van de dag van de zon te genieten. Kinderen hebben hier een zee van ruimte om te spelen. Privéterrein en collectief erf lopen mooi in elkaar over; privacy en contact met de andere bewoners gaan hand in hand.

Eenheid in verscheidenheid

“Die organische aanblik, dat landelijke gevoel is precies wat we willen”, zegt Daniël Martina van Schippers architecten. “We zien mooie, natuurlijke kleuren in de gevels, dakpannen en luiken – herfstkleur, blauw bont, leikleur. We kiezen voor verschillende ambachtelijke materialen: baksteen, houten kozijnen, zink, keramische pannen en planken voor bijzondere gevels. Elke villa is weer anders georiënteerd: de ene woningentree ligt aan de straatzijde, de andere aan de kant van het erf. Ook de kappen staan in verschillende richtingen. Alsof elke woning hier is neergestrooid.” Uiteraard zijn de villa’s helemaal van deze tijd: goed geïsoleerd, gasloos, voorzien van bodemwarmtepompen, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Met een luxe keuken en badkamer woont u hier jarenlang zeer comfortabel.

S1-1300-800
Maatwerk

Bouw eenvoudig uw eigen villa

Op Noorderstaete gaan woningtype en kavel hand in hand. U kiest dus welke vrijstaande woning met kavel het best bij u past. Alle villa’s hebben een bijzonder grote woonlaag, minimaal vier slaapkamers, een badkamer en een (berg)zolder. Bij twee villa’s aan de Noordeindseweg kan de zolder ook ingericht worden als slaapkamer of werkkamer. “De kopers bepalen zelf hoe zij deze basisindeling willen aanpassen aan hun eigen situatie en wensen. Bijvoorbeeld met een veranda, uitbouw, dakkapel of erker. Ook een andere indeling van de slaapkamers of een extra badkamer is mogelijk, met inachtneming van de bestaande leidingen en kanalen. Wij adviseren daar graag over, zodat uw woning gaat passen als een jas”, zegt Martina.

Ontzorging door ThuisinBouwen

Uw villa-ontwerp wordt gerealiseerd door ThuisinBouwen, experts in het bouwen van droomvilla’s voor particuliere opdrachtgevers. De specialisten van ThuisinBouwen vertalen samen met u uw wensen in het ontwerp van uw woning. In het 1.300 m² grote inspiratiecentrum van ThuisinBouwen vindt u alles onder één dak om uw villa helemaal naar eigen wens samen te stellen. Denk aan materialen voor de uitstraling van uw woning, tegelwerk en sanitair, smart-toepassingen, alarminstallaties, audio-video-apparatuur, haarden, zonwering en alles voor de aanleg van de tuin. Kortom, u kunt rekenen op inspiratie en ontzorging!

Ontwikkeling:

logo-kavel-vastgoed

Architect:

logo-schippers

Landschapsarchitect:

logo-pad

Aannemer:

Logo-tib

Makelaar:

Noorderstaete-logo-toevoegen