Schrijf u snel in voor een vrijstaande woning in Berkel en Rodenrijs

Noorderstaete is vanaf nú in de pre-sale! U kunt zich via dit formulier inschrijven voor uw favoriete woning(en), om kans te maken op uw droomhuis. Schrijf u in vóór vrijdag 31 juli 12.00 uur. Ook inschrijven op meerdere woningen is mogelijk! De makelaar ontvangt uw inschrijving per e-mail en stuurt u een bevestiging. Inschrijfformulieren die wij na 31 juli 12.00 uur ontvangen, komen op de reservelijst te staan.

Via de woningzoeker op deze website krijgt u van alle villa’s een goede indruk. Ook kunt u belangrijke documenten downloaden zoals situatietekening, woningtekeningen, technische omschrijvingen en prijslijst.

Toewijzing

Aangezien Noorderstaete een kleinschalig én uniek project is, is de kans groot dat er méér kopers dan villa’s zijn. Toewijzing gebeurt op basis van eerste en tweede voorkeur. Daarbij bepalen wij ook direct wie de eerste en tweede reserve zijn. Daarnaast telt slagingskans mee in de toewijzing, m.a.w.: de kans dat u de financiering voor uw villa rondkrijgt. Degene die een optie krijgen, horen dat vrijdagmiddag 31 juli na 17:00 uur.  Zo kunt u mogelijk al tijdens deze zomervakantie dromen van het riante buitenleven op Noorderstaete!

Kennismakingsgesprek

Wanneer u uw villa toegewezen heeft gekregen, volgt een gesprek met Van Dullink Makelaars. Dit gesprek kan – conform de huidige RIVM richtlijnen – op het kantoor in Berkel plaatsvinden, maar een online meeting is uiteraard ook mogelijk. Tijdens dit gesprek komt het plan uitgebreid aan bod en worden uw eventuele vragen beantwoord. Aan het einde van het gesprek besluit u of u de woning definitief wilt reserveren. U ontvangt voorafgaand aan het gesprek alvast de reserveringsovereenkomst, zodat u zich kunt inlezen.

Reservering

Na ondertekenen van de reserveringsovereenkomst wordt de villa voor u van de markt gehaald en kunnen zich dus geen andere kandidaten meer aanmelden. U kunt dan rustig alle zaken rond de aankoop gaan regelen. Wij kunnen rekenen op de goede wil van de kopers en borgen een duidelijk proces voor alle geïnteresseerden.

Woning aankopen

Terwijl u alle zaken rond de aankoop regelt, stellen wij de definitieve contractstukken op. U krijgt de definitieve contracttekening, een koop- en aanneemovereenkomst en inzage in de leveringsakte. Het proces wordt vervolgens met bouwbedrijf ThuisinBouwen vervolgd om u uw eigen villa naar wens samen te stellen.

Eventuele start verkoop

Mochten er na deze pre-sale fase nog woningen beschikbaar zijn, dan volgt een officieel start verkoop moment (naar verwachting uiterlijk in november dit jaar). Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om een reserveringsovereenkomst te sluiten. Wij stellen de koop- en aanneemovereenkomst direct voor u op. Hierna maakt u kennis met de specialisten van bouwbedrijf ThuisinBouwen en gaat met hen verder in gesprek om uw eigen villa verder naar wens samen te stellen.

Ontwikkeling:

logo-kavel-vastgoed

Architect:

logo-schippers

Landschapsarchitect:

logo-pad

Aannemer:

Logo-tib

Makelaar:

Noorderstaete-logo-toevoegen