Woning in Berkel en Rodenrijs kopen? Welkom op Noorderstaete!

Wonen in Noorderstaete is landelijk wonen én profiteren van al het goede dat het dorp en de grote steden in de buurt te bieden hebben. Het is een plek voor mensen die luxe willen wonen, houden van ruimte en privacy en toch ook andere mensen om zich heen willen. Het is een kleinschalig nieuwbouwproject voor mensen die graag zelf hun droomhuis willen bouwen, maar dan zonder de zorgen die ermee gepaard gaan.

S1-1300-800

Zeer comfortabel

Woningtype en kavel op Noorderstaete gaan hand in hand. U kiest welke villa met kavel het best bij u past. Alle villa’s hebben een bijzonder grote woonlaag, minimaal vier slaapkamers, een badkamer en een (berg)zolder. U bepaalt zelf hoe u deze basisindeling aanpast aan uw eigen situatie en wensen. De villa’s staan op riante kavels. Privéterrein en collectief erf lopen mooi in elkaar over; privacy en toch contact met de andere bewoners. We zien mooie, natuurlijke kleuren in de gevels, ambachtelijke materialen en afwisseling in de oriëntatie van de woningen. Uiteraard zijn ze helemaal van deze tijd: goed geïsoleerd, gasloos, voorzien van bodemwarmtepompen, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Met een ruime, moderne woonkeuken en badkamer woont u hier jarenlang zeer comfortabel.

De natuur als buur

Noorderstaete is prachtig gelegen, omgeven door water, polder en met natuur- en recreatiegebied De Groenzoom als directe overbuur. Het doet een beetje denken aan een landelijk erf met her en der een gebouw. Het gemoedelijke leven is hier voelbaar; je neemt automatisch tempo terug, zwaait naar de buren en komt rustig thuis. Het erf is met zorg ontworpen en aangelegd. Het hele jaar door is Noorderstaete een plek om te genieten. Denk aan bloembollen als voorjaarsbode, bonte kleuren in de zomer, ‘indian summer’ in het najaar en het stille groen met her en der een kleuraccent in de winter. Huismussen, zwaluwen, egels en allerlei insecten, zoals vlinders, komen erop af. U zou bijna vergeten dat u op een steenworp afstand woont van de winkels, restaurants en voorzieningen in het dorp en het bruisende leven van de grote steden in de buurt…

Natuur

Schrijf u nu in voor een vrijstaande nieuwbouwwoning 

Er is veel animo om een nieuwbouwwoning of villa met kavel te kopen in Berkel in Rodenrijs. U kunt zich via dit formulier inschrijven voor uw favoriete woning(en) om kans te maken op uw droomhuis. Ook inschrijven op meerdere woningen is mogelijk.

Schrijf u in voor uw droomwoning

Ontwikkeling:

logo-kavel-vastgoed

Architect:

logo-schippers

Landschapsarchitect:

logo-pad

Aannemer:

Logo-tib

Makelaar:

Noorderstaete-logo-toevoegen